Close
Erkend RDW fotograaf

Foto Jos Droog is erkend RDW fotograaf. Vanaf 1 november 2021 kun je ook in Hilvarenbeek je rijbewijs online verlengen. Je hoeft dan niet meer naar de gemeente. Wel moet je bij een Erkend RDW fotograaf een pasfoto laten maken. Dit kan bij Foto Jos Droog. Wij zijn al jaren gecertificeerd voor het maken van pasfoto’s voor veiligheidspassen en dergelijke. Het zal u dan ook niet verbazen dat Jos Droog ook direct door het RDW is erkend als officieel Erkend RDW fotograaf.

Je pasfoto in één keer goed!

Vanaf nu kunt u, voor elke plaats die al online verlengen van het rijbewijs mogelijk maakt, uw foto’s bij Foto Jos Droog laten maken. En wij maken onze slogan waar: Je pasfoto’s in één keer goed. Zo kunnen Inwoners van Tilburg al bij een RDW erkende fotograaf pasfoto’s laten maken. En natuurlijk ook bij ons. Al meer dan 25 jaar de beste pasfoto’s!

Erkend RDW fotograaf

Online uw rijbewijs verlengen


Moet u uw Nederlandse rijbewijs verlengen of een categorie-uitbreiding aanvragen? En woont u in 1 van de gemeenten waar u online kunt verlengen? Dan kunt u onder bepaalde voorwaarden de verlenging van uw rijbewijs online bij het RDW regelen. De link naar het RDW vindt u hier.

Vanaf 1 november 2021 kunnen ook inwoners van de gemeente Hilvarenbeek online het rijbewijs laten verlengen en de benodigde foto bij Foto Jos Droog laten maken.

Dus voor echt goede pasfoto’s ga je naar Foto Jos Droog, Erkend RDW fotograaf.

Meer Berichten